background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner
veličina teksta 

Naša CMS rješenja

U našem profesionalnom i dinamičnom radnom okruženju nalazi se tim programera koji prate svjetske internet trendove te u skladu s tim razvijaju kvalitetne web aplikacije. U mogućnosti smo izraditi svaku vrstu web aplikacije koju ćemo prilagoditi Vašim željama.
nasa_cms_rjesenja

Naša CMS rješenja egzistraju već 6 godina te smo u tom vremenu uspjeli napraviti jako dobre poslovne rezultate i stvoriti bazu zadovoljnih klijenata koji nam svoje povjerenje ponovno poklanjaju te im ovim putem zahvaljujemo.

CMS rješenja su potpuno modularna tako da možete izabrati module prije izrade vaše web stranice  a što je najinteresantnije je da nakon implementacije vašeg weba možete dodavati nove module po vašoj želji, dakle na ovaj način plaćate samo cijenu željenog modula. Sa ovom pogodnošću vaše web rješenje će biti uvijek atraktivno jer u svakom trenutku možete dodati nove funkcionalnosti.

Naša dugoročna strategija je fokus na svakog pojedinog klijenta jer za nas je svaki posao posao i stoga ne razlikujemo velikog i malog klijenta. Iz tog razloga smo napravili dva CMS rješenja da bi smanjili troškove manjim klijentima a povećali performanse za velike klijente. Naša baza zadovoljnih klijenata svakodnevno se povećava kao i naši uspješni projekti odrađeni za iste. Više o našim zadovoljnim klijentima možete saznati pod dijelom reference.

Vijesti

proizvodnja_i_prodaja_profesionalnih_rjesenja_za_rastjerivanje_ptica
Alibeg.ba - zaštita od ptica
Proizvodnja i prodaja profesionalnih rješenja za rastjerivanje ptica
prodaja_ribolovne_opreme
Riba.ba - prodaja ribolovne opreme
Prodaja ribolovne opreme
sarajevo_nekad_i_sad
Android aplikacija
Sarajevo nekad i sad
nova_referenca_web_site_kompanije_general_logistic_d.o.o.
Nova referenca
Nova referenca: Web site General Logistic d.o.o.
nova_stara_refenca_redizajn_web_news_portala_televizije_sarajevo
Web portal
Nova stara refenca: Redizajn web news portala Televizije Sarajevo

Simple reklame

Pratite nas na Facebook-u

_ _ _ _ _ _ _ _ _