background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner
veličina teksta 

Usluga: Internet marketing

Internet marketing je vid oglašavanja koji Vam omogućava da brzo, jednostavno, a uz to, i jeftino reklamirate svoj proizvod i/ili uslugu velikom broju kupaca/korisnika. Uz našu pomoć Vaša reklama će doći do tačno onih kupaca kojima se želite obratiti.
Slika - Internet marketing

Internet marketing koristi se za reklamiranje proizvoda i usluga putem interneta, ali i putem mobilnih uređaja, te putem email-a. Ono što ga čini popularnim u odnosu na klasične vidove marketinga jeste da nudi širok spektar mogućnosti za reklamiranje od izrade web prezentacije koja sama po sebi može da služi kao reklama, preko reklamnih oglasa (baner), plaćenih oglasa na pretraživačima, interaktivnim reklamama, plaćenim tekstovima, uz daleko manje potrebnih finansijskih troškova nego za klasične tipove marketinga.

Internet marketing uz to omogućava daleko veću prilagodbu reklama ciljanom tržištu (određivanje geo-lokacije za reklamu, starosne dobi, ekonomske, obrazovne ili spolne strukture ciljane skupine). Ovo omogućava oglašivaču da svoje reklame tako prilagodi korisnicima da od njih ostvari najveću moguću dobit.

Još jedna prednost Intenet marketinga jeste brzo i kvalitetno kreiranje, održavanje i pokretanje/obustavljanje reklamnih kampanja koje mogu da traju bilo koji željeni vremenski period, ili pak da se tako definišu da su aktivne samo u određenim vremenskim periodima (samo određeni sati tokom dana, samo određeni dan u sedmici/mjesecu, ili kombinacija ovog dvoga), pri tome da se definiše striktno određeni budžet koji će se troštit na kampanji (da li na dnevnoj ili mjesečnoj osnovi, po izvršenoj akciji i sl.).

Studio Simple Vam nudi slijedeće usluge Internet marketinga.

  • Dizajn, razvoj i održavanje Google reklama (Google AdWords)
  • Dizajn, razvoj i održavanje Facebook reklama (Facebook Ads)
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Dizajn i razvoj interaktivnih reklamnih oglasa (baner)

Za sve usluge nudimo mjerenje rezultata marketinških aktivnosti, te na osnovu istih planiranje daljnjih reklamnih kampanja i aktivnosti.
Vijesti

proizvodnja_i_prodaja_profesionalnih_rjesenja_za_rastjerivanje_ptica
Alibeg.ba - zaštita od ptica
Proizvodnja i prodaja profesionalnih rješenja za rastjerivanje ptica
prodaja_ribolovne_opreme
Riba.ba - prodaja ribolovne opreme
Prodaja ribolovne opreme
sarajevo_nekad_i_sad
Android aplikacija
Sarajevo nekad i sad
nova_referenca_web_site_kompanije_general_logistic_d.o.o.
Nova referenca
Nova referenca: Web site General Logistic d.o.o.
nova_stara_refenca_redizajn_web_news_portala_televizije_sarajevo
Web portal
Nova stara refenca: Redizajn web news portala Televizije Sarajevo

Simple reklame

Google reklame

Pratite nas na Facebook-u

_ _ _ _ _ _ _ _ _