background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner

Portfolio naše kompanije

Izdvajamo neke od projekata koje smo realizovali u proteklom periodu.

WEB portal | Televizija Sarajevo

Web portal Televizije Sarajevo je uspješna kombinacija news portala i video portala Televizije Sarajevo, te novog osvježavajućeg izgleda samoga portala. Sadržaj ovoga portala oplemenjen je mnoštvom informacija, vijestima, galerijama fotografija i video sekcijom, anketom, te svime onim što treba da ima jedan tv web portal. Cilj je bio da se posjetiocima ponude aktuelne novosti, servisne informacije, vijesti o događajima, kulturnim i drugim manifestacijama, prije svega iz Kantona Sarajevo

WEB portal | Video portal TVSA

Video portal Televizije Sarajevo razvijen u sklopu redizajna cjelokupnog web portala TVSA. Video portal sadrži arhivu video materijala Televizije Sarajevo, podijeljene po kategorijama.

WEB portal | Alien

Alien je prvi bh tablet brand. Uređaji se baziraju na quad-core/dual-core procesorima, retina displejem i rezolucijama od 800x480 do 2048x1536 piksela.

Mobilna aplikacija | Sarajevo nekad i sad

„Sarajevo nekad i sad“ je Android aplikacija koja nudi virtuelnu šetnju kroz historiju, kulturu i tradiciju Sarajeva i Bosne i Hercegovine od 16. do 19. stoljeća.

WEB portal | ZIHER.ba

Web portal ZIHER.ba je gradski informativni servis koji obuhvata poslovne subjekte, kulturne institucije i turističke lokacije prikazane na interaktivnoj mapi grada Sarajeva. Potrebe za formiranjem kvalitetne baze podataka poslovnih informacija koje će biti javno dostupne su dovele do realizacije ovog projekta.

Cilj projekta je uspostavljanje gradskog informativnog servisa koji će postati svakodnevnica za stanovnike Sarajeva.

WEB portal | Medicop BiH

Medicop je međunarodno priznati proizvođač medicinske opreme i ambulantnih vozila. Kompanija je priznata u zemlji i inostranstvu, kao jedan od najpovjerljivijih proizvođača onih proizvoda koji štede živote pacijenata i žrtava nezgoda.

Link d.o.o je generalni zastupnik kompanije Medicop za BiH, a pruža usluge isporuke, ugradnje i servisiranja medicinske opreme i medicinskih plinova.

WEB portal | ORBICO BiH

Višejezični web portal kompanije ORBICO u Bosni i Hercegovini razvijen sa ciljem da na moderan, savremen i jednostavan način predstavi mnoge proizvode svjetskih poznatih kompanija kojima je ORBICO zastupnik.

WEB site | ALIBEG.ba

Alibeg d.o.o. je prva i trenutno jedina registrirana firma u BiH koja se bavi proizvodnjom i prodajom profesionalnih rješenja za rastjerivanje ptica.

Njihovi proizvodi su sigurna, humana i, prije svega, ekološka rješenja za kontrolu slijetanja ptica i rezultat su dugogodišnjih istraživanja i testiranja na ovom području. Svi proizvodi su potpuno bezopasni za ptice.

Vijesti

proizvodnja_i_prodaja_profesionalnih_rjesenja_za_rastjerivanje_ptica
Alibeg.ba - zaštita od ptica
Proizvodnja i prodaja profesionalnih rješenja za rastjerivanje ptica
prodaja_ribolovne_opreme
Riba.ba - prodaja ribolovne opreme
Prodaja ribolovne opreme
sarajevo_nekad_i_sad
Android aplikacija
Sarajevo nekad i sad
nova_referenca_web_site_kompanije_general_logistic_d.o.o.
Nova referenca
Nova referenca: Web site General Logistic d.o.o.
nova_stara_refenca_redizajn_web_news_portala_televizije_sarajevo
Web portal
Nova stara refenca: Redizajn web news portala Televizije Sarajevo

Simple reklame

Google reklame

Pratite nas na Facebook-u

_ _ _ _ _ _ _ _ _